Over ons


Warmerdam Beheer is gevestigd in "het Hart van de Bollenstreek" aan de Herenweg 362 te Noordwijkerhout. Wij beschikken over een ruim aanbod van diverse bedrijfs- en kantoorruimten, buitenterrein en containers.
 
Bedrijfsvoering en/of opslag is op de volgende locaties beschikbaar:
 
- "Bedrijventerrein Delfweg" te Noordwijkerhout 
Door de centrale ligging in de Randstad uitstekend bereikbaar, de Delfweg grenst direct aan de N206/Provinciale weg (Zoetermeer, Leiden, Katwijk, Aerdenhout, Haarlem) nabij de A44 (Den Haag, Burgerveen, A4).
 
- Herenweg te Noordwijkerhout 
Verbonden met de Delfweg, parallel aan de N206/Provinciale weg te Noordwijkerhout.
 
- Veenenburgerlaan te Hillegom 
Verbonden met de N442/Beeklaan (De Zilk/N206, Hillegom) en de N208/Leidsevaart (Sassenheim, Lisse, Hillegom, Heemstede, Haarlem, Velsen), nabij de A4.
 
- Bulb Trade Park 
Nabij "Bedrijventerrein Delfweg" wordt het nieuwe hoogwaardige bedrijventerrein "Bulb Trade Park" gerealiseerd (2013-2016). Hier worden moderne, internationaal opererende bloembollenhandels- en exportbedrijven en hulp- en nevenbedrijven gevestigd. Dit alleis in de Greenport- Duin- en Bollenstreek: wereldmarktleider in bloembollenhandel en -logistiek.
 
- Nieuwbouwlocatie Bedrijventerrein "De Bron" 
Tussen "Bedrijventerrein Delfweg" en het te realiseren bedrijventerrein "Bulb Trade Park" zal bedrijventerrein "De Bron" ontwikkeld worden. Volg de laatste ontwikkelingen van "De Bron" op deze site.
 
Contactgegevens:
Noordwijkerhout
Herenweg 362
2211 VH  Noordwijkerhout
Mob.: 06-22724297